Inloopspreekuur WIJ Korrewegwijk

Inloopspreekuur WIJ Korrewegwijk

Vandaag heb ik voor het eerst het inloopspreekuur bij WIJ Korrewegwijk verzorgd. De huiskamer van het Floreshuis is een gezellige en fijne plek, waar allerlei mensen in en uit lopen voor bijvoorbeeld het consultatiebureau, de ruilwinkel of om gezellig te kletsen. En één keer in de maand ben ik er om vragen over het dragen te beantwoorden en mee te kijken waar nodig. Ik heb vandaag meerdere mensen verder kunnen helpen met het onder andere dragen van de kleine op de rug en het afstellen van een Bondolino.

Vanaf nu zal het inloopspreekuur plaats vinden op de eerste dinsdag van de maand in plaats van op maandag. De eerst volgende keer zal door de meivakantie een week later zijn, namelijk op 8 mei van 10-11 uur. Tot dan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *