Draagwandeling met mini-fotoshoot op 25 mei

Draagwandeling met mini-fotoshoot op 25 mei

Zin om op een zaterdagochtend een heerlijke stukje te wandelen? Op zaterdagochtend 25 mei is er een draagwandeling in het gebied van Kasteel Hoekelum!
Bundeltje Liefde en JornB photography organiseren samen deze leuke draagwandeling! Of je nu al draagt, geïnteresseerd bent of zwanger bent, ga gezellig mee!

Meedoen is gratis, aanmelden mag maar is niet nodig!
Wil je ook graag een mini-fotoshoot (van het dragen of je zwangere buikje), meld je dan van te voren aan via info@bundeltjeliefde.nl! De kosten voor de fotoshoot zijn €15,- per gezin, waarbij je 3 foto’s mag kiezen.

Om 10 uur verzamelen we bij Boerderij Hoekelum en vanaf daar gaan we ongeveer 1,5 uur op pad. We zullen op bepaalde momenten stil staan voor een mini-shoot. We zullen ongeveer 2,5-3 km wandelen.

Bundeltje liefde is als draagconsulent aanwezig, dus er is ook alle gelegenheid om vragen te stellen of mee te kijken! Wil je eens iets proberen, laat het me van te voren dan weten! Dan zorg ik dat ik het een en ander mee neem.

Voor meer informatie of vragen, neem gerust contact op! Dit kan via 0624550901, info@bundeltjeliefde.nl of info@jornb.com

Algemene voorwaarden mini-fotoshoot;
– aanmelden via info@bundeltjeliefde.nl
– kosten: EUR 15,00 per gezin.
– 1 gezin telt max. 2 volw. + 2 kind(eren)
– na de wandeling worden foto’s nabewerkt en binnen enkele dagen op lage resolutie met watermerk via een link aangeleverd. Deze link is voor alle deelnemers toegankelijk.
– Je kunt 3 foto’s uitkiezen welke zonder watermerk, in hoge resolutie en professioneel nabewerkt worden aangeleverd.. Extra foto’s kunnen worden gekocht voor EUR 5 per stuk.
– de foto’s kunnen door Bundeltje Liefde en Jornb photography, na toestemming van de deelnemer, gebruikt worden op Facebook en/of andere social media.