Nieuwe groepscursus HypnoBirthing start in januari!

Nieuwe groepscursus HypnoBirthing start in januari!

Wil je je graag goed voorbereiden op de geboorte van jullie kleine wonder? Dat kan met de zwangerschapscursus HypnoBirthing® – The Mongan method! In januari start er weer een nieuwe groepscursus in Ede.
Deze zwangerschapscursus geeft je alle handvatten en tips voor een makkelijkere, prettigere en comfortabelere geboorte. Door in ontspanning, liefde en vertrouwen naar de geboorte toe te leven, wordt het niet alleen een mooie levenservaring maar is het ook zacht en liefdevol voor jou, je partner en je kindje. Of je nu zwanger bent van je eerste kindje, al een bevalling hebt meegemaakt, of bijvoorbeeld in het ziekenhuis wil/moet bevallen, deze zwangerschapscursus is voor jou!

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten in de cursus! Vragen? Bel, mail, app gerust!

Foto van zwangere buik. Bundeltje Liefde vastgelegd door Niekfotografie
Foto gemaakt door: Niekfotografie

Lieve groet,
Jannicke