Coaching

Vanaf half juni 2024 ga ik zelf met zwangerschapsverlof! Om deze reden is het voorlopig niet mogelijk om afspraken te maken. Naar verwachting zal ik in 2025 de draad weer oppakken.

Foto gemaakt door Captivating Fotografie

Bij Bundeltje Liefde kun je ook terecht voor coaching en ondersteuning. Vanuit persoonlijke ervaring, vanuit mijn ervaring met HypnoBirthing en het altijd dieper duiken in informatie rondom zwangerschap en geboorte, denk ik graag met je mee. Mijn doel is dat jij weer vertrouwen hebt in jezelf, in de zwangerschap en de geboorte van je bundeltje liefde. Ook voor vragen of steun na de geboorte kun je bij me terecht. Ik luister, denk met je mee, en geef je waar mogelijk tips en tools om mee verder te kunnen.
Op maat, precies zoals jij dat op dat moment nodig hebt. Je kunt altijd bij mij terecht!

  • Heb je bijvoorbeeld allerlei vragen rondom zwangerschap of geboorte die je aan iemand wilt stellen?
  • Wil je hulp en handvatten om te ontspannen tijdens de geboorte zonder het volgen van een volledige HypnoBirthing cursus?
  • Zijn er speciale omstandigheden en wil je daarover met iemand sparren?
  • Ben je al ver in de zwangerschap, maar wil je graag tools voor je (thuis) bevalling?
  • Vind je het fijn om je geboortewensen (bevalplan) eens te bespreken met iemand?
  • Heb je onzekerheden of vragen in de eerste weken met jullie kleintje?
  • Heb je bij je vorige zwangerschap een (HypnoBirthing) cursus gevolgd en op zoek naar een opfris cursus op maat?

Kosten

Je mag altijd bellen/whatsappen/mailen als je vragen hebt of wilt weten of ik iets voor je kan betekenen. Dan inventariseren we samen of ik je kan helpen en hoe we daar invulling aan kunnen geven.

Afspraken kunnen plaatsvinden via (video) bellen of bij jou thuis. De kosten hiervoor zijn €17,50 per kwartier. Zo lang als je me nodig hebt, ben ik er voor je. Vaak kunnen we voorafgaand een goede inschatting maken van de tijd die we samen nodig hebben. Enkel de daadwerkelijke duur van afspraken wordt in rekening gebracht.


Interesse?

Indien je geïnteresseerd bent in coaching door Bundeltje Liefde dan kun je het contactformulier invullen. Invullen van het formulier verplicht je niet tot het deelnemen aan coaching, maar dan zal ik contact met je opnemen. Aan de hand van je formulier bekijken we samen wat ik voor jou kan betekenen en hoe we dit vorm kunnen geven.


Algemene voorwaarden

Op de coaching zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Deze vind je hier.