Spinning Babies® Parent Class

De Spinning Babies® Parent class is dé mogelijkheid om als aanstaande ouder(s) alle tips en tools te leren vanuit Spinning Babies® voor meer comfort tijdens de zwangerschap en tijdens het geboorteproces.

Na het volgen van de officiële Spinning Babies® Parent Educator Training ben ik nu gecertificeerd om deze les te geven!


Spinning Babies

Wat is Spinning Babies®?

Vanuit allerlei hoeken heeft Gail Tully informatie en oefeningen bij elkaar gebracht die een fysiologische kijk hebben op zwangerschap en geboorte. Spinning Babies® gaat ervan uit dat als we meer balans kunnen creëren in het zwangere lichaam, er naast meer comfort ook de optimale ruimte komt voor de baby. Zo kan de baby gemakkelijker de ideale positie voor de geboorte aannemen. Daarnaast zorgt die balans in het lichaam ook voor de meest ideale omstandigheden voor tijdens het geboorteproces. Hoe meer ruimte er is, hoe beter de baby kan draaien (roteren) een meedoen. Het geboorteproces is eigenlijk 50% werk van mama en 50% van de baby!


Wat leer je dan in de Spinning Babies® Parent Class?

Gail Tully legt fysiologie van het bekken uit
Gail Tully legt de fysiologie van het bekken uit

Aan de hand van alle informatie en oefeningen uit de Parent Class kun je zelf en samen met je partner aan de slag om meer balans te creëren in je veranderende lichaam. Je leert hoe je lichaam in elkaar zit rondom de baarmoeder en het bekkengebied. Je leert hoe je balans kunt vergroten tijdens de zwangerschap, maar ook tijdens het geboorteproces. Ik leg uit hoe de baby de gecreëerde ruimte kan benutten tijdens de zwangerschap en het geboorteproces, en hoe dat het geboorteproces kan beïnvloeden. Doordat je vele tools in handen krijgt, krijg je ook meer grip op het geboorteproces. Het zet jou en je partner in het middelpunt van deze prachtige levenservaring!


Kosten en aanmelding

De Spinning Babies® Parent Class is te volgen in groepsvorm samen met je partner. De les duurt 3-3,5 uur. De kosten voor de groepsles zijn €95,- voor jou en je partner samen. Vanaf 2 aanmeldingen zal de les doorgaan, met een maximum van 4 stellen per les. Indien van toepassing zal de les in het Engels plaatsvinden, anders in het Nederlands.

Daarnaast is het ook mogelijk om de les privé te volgen, bij jou thuis. De les duurt ook 3-3,5 uur. De kosten hiervoor zijn €150,- voor jou en je partner samen. waarvan de eerste 15 km enkele reis per les zijn inbegrepen (daarna €0,30 per km). Naast Ede vallen bijvoorbeeld Wageningen, Veenendaal, Lunteren en Renkum binnen deze 15 km. 

Naast deze les krijg je toegang tot een online platform van Spinning Babies®. Daar vind je informatie, maar ook vele praktische handouts om met alles uit de les aan de slag te gaan.

Aanmelden voor de Spinning Babies® Parent Class kan via het online aanmeldformulier. Binnen 4 werkdagen ontvang je een bevestiging van aanmelding met de factuur. Heb je je aangemeld voor een privé les, dan neem ik binnen 4 werkdagen contact met je op om een datum af te spreken.


Cursusdata en locatie

De groepsles wordt op de volgende data op de volgende locatie gegeven:

Nieuwe data volgen snel!

Zijn er nog geen nieuwe data bekend, maar wil je wel heel graag deze les volgen? Laat het me dan zeker weten! Bij genoeg interesse wordt er een nieuwe/extra les gepland!


Praktische informatie

  • Spinning Babies® Parent Class is een les die je idealiter samen met je partner volgt.
  • Jannicke is een Spinning Babies® Certfied Parent Educator
  • Je kunt les vanaf 18 weken en tot ver in de zwangerschap volgen. Starten rond de 20 weken is ideaal, maar dus zeker geen must. Het belangrijkste is dat je start als jij er klaar voor bent 🙂
  • Voor vragen of aanmelding kun je contact opnemen via 06-24550901 of info@bundeltjeliefde.nl .
  • Het aanmeldformulier vind je hier: LINK
  • De algemene voorwaarden vind je hier: LINK