Verhuur

Bij Bundeltje Liefde zijn een aantal producten te huur. Het is mogelijk om een draagdoek of draagzak te huren, al dan niet in combinatie met een draagconsult. Daarnaast heeft Bundeltje Liefde het bevalbad Birth Pool in a Box en de CUB te huur.

Hieronder meer informatie en tarieven over de verschillende producten. Indien je interesse hebt in het huren van een van de producten, vul dan het online contactformulier onderaan deze pagina in.


Huren van een draagdoek of draagzak

Het is bij Bundeltje Liefde mogelijk een draagdoek (zowel geweven als rekbaar) of draagzak te huren. Dit kan ook in combinatie met een draagconsult.

Bundeltje Liefde bezit een scala aan draagdoeken en draagzakken. Of je nu iets zoekt voor een baby of voor een peuter, Bundeltje Liefde heeft een drager die bij jou past! Aan de hand van het consult of een aantal vragen kunnen we bekijken welke draagzak voor jullie geschikt is.

Mijn collectie bevat dragers van de volgende merken: Boba, Babylonia, ByKay, Didymos, Fidella, Hoppediz, Integra, Isara, Kokadi, Limas, LennyLamb, Manduca, Marsupi, Minimonkey, Oscha, Pure Baby Love, Rose & Rebellion, Ruckeli, Schmusewolke, Smallvips, Storchenwiege en Tula.

De kosten voor het huren van een drager zijn:
€7,50 per week per drager

De huurperiode is 1 of 2 weken. Per gehuurde drager geldt een borg van €75,- euro. De factuur met de huur en de borg dient vóór de eerste dag te worden betaald of diezelfde dag nog in het geval van huur aansluitend aan consult. Als je de drager niet meer nodig hebt, dan lever je hem weer bij me in. Ik controleer of er geen gebreken aan de drager zijn. Is alles in orde en binnen de termijn retour, dan wordt de borg weer terug gestort. HIER vind je de voorwaarden die gelden bij het huren van een drager.

Bij interesse, vul het formulier in onderaan deze pagina.


Huren van het bevalbad

Een bevalbad kan een ideale plek zijn om te ontspannen tijdens de geboorte. Het warme water helpt te ontspannen en zorgt voor bewegingsvrijheid.

Bundeltje Liefde heeft 3 bevalbaden te huur. Hierbij de gegevens over het beschikbare bevalbad:

 • Professioneel bevallingsbad van het merk Birth Pool in a Box
 • Formaat: buitenmaten 193 x 165 x 76 cm, binnenmaten 142 x 114 x 69 cm
 • 650 liter water
 • Geen maximale lichaamslengte
 • Inclusief zitje
 • Indien gewenst kan de partner erbij

Huren van het bevalbad kost €50,- voor een periode van 5 weken (zwangerschapsweek 37 t/m 42). Daarnaast dien je een pakket met eenmalig bruikbare accessoires aan te schaffen (voor de inhoud zie volgende paragraaf). Deze kost €95,- . Indien het bad niet gebruikt wordt en het pakket nog ongeopend is, kan deze worden geretourneerd en krijg je de €95,- retour gestort.
Daarnaast wordt er een borg van €100,- in rekening gebracht.

Indien beschikbaar is het bevalbad ook op een later moment in de zwangerschap te huren. Indien dit nodig is, bel dan vooral even!

De inhoud van het Disposables pakket:

 • Binnenhoes
 • Waterslang 10m
 • Dompelpomp 1500L/h
 • Vloerbeschermkleed
 • Antislipmat
 • Thermometer
 • Schepnetje
 • Handleiding

Het bad wordt geleverd met uitgebreide handleiding, reinigingsinstructie, elektrische pomp, verschillende kraan koppelstukjes en tas. Dit dient allemaal geretourneerd te worden na afloop van de huurperiode.

HIER vind je de huurvoorwaarden die geldig zijn bij het huren van het bevalbad bij Bundeltje Liefde. Het bad wordt binnen 15km enkele reis gratis bezorgd door Bundeltje Liefde. Voor mogelijkheden verder weg, neem contact op. De huurder dient het bad zelf weer terug te brengen.

Bij interesse, vul het formulier in onderaan deze pagina.


CUB, Comfortable Upright Birth

CUB is een afkorting van “Comfortable Upright Birth”
De CUB is een fijne, comfortabele, opblaasbare ondersteuning, die lijkt op een poef, speciaal ontworpen om moeders ondersteuning te bieden tijdens de bevalling. Eigenlijk is het een opblaasbare baarkruk, maar dan met veel meer mogelijkheden.
De CUB bestaat uit 2 gescheiden kamers die ieder in compartimenten verdeeld zijn. Dat maakt de CUB heel stabiel en daarom kunnen er veel verschillende houdingen op worden aangenomen.

Bundeltje Liefde heeft 2 CUBs beschikbaar. De CUB wordt geleverd met zachte hoes, pomp en tas. De huur kost €25,- incl. BTW voor een periode van 5 weken (zwangerschapsweek 37 t/m 42), de borg bedraagt €35,-.

De huurvoorwaarden vind je HIER. De CUB wordt binnen 15km enkele reis gratis bezorgd door Bundeltje Liefde. Voor mogelijkheden verder weg, neem contact op. De huurder dient de CUB zelf weer terug te brengen.

Bij interesse, vul het formulier in onderaan deze pagina.


Contactformulier bij interesse

Heb je interesse in het huren van een van de producten van Bundeltje Liefde? Vul dan onderstaand formulier in. Je ontvangt een kopie van het formulier op het opgegeven e-mailadres. Binnen 4 werkdagen wordt er contact met je opgenomen.


  De voorwaarden vind je hier:

  Dragers
  Bevalbad en CUB