Welkom

-For the English website: switch the language via the flags in the menu-

Vanwege een eigen zwangerschap ga ik half juni 2024 met verlof. Naar verwachting zal in februari weer groepscursus en coaching gaan starten. Tot dan! -x- Jannicke

Welkom op de website van Bundeltje Liefde! Wat leuk dat je me weet te vinden. 

Ik ben Jannicke en ik ben een birth-nerd 🙂 Ik geloof dat de geboortedag van je kindje een dag mag zijn waar je vol vertrouwen en in je kracht bent. En dat je er met trots op terug mag kijken, hoe het ook gelopen is. Hoe dan?! Nou, door je erop voor te bereiden! Het is ongelooflijk mooi hoe het zwangere lichaam en het geboorteproces in elkaar zitten en hoe het functioneert. Als jij in die fysiologie wilt duiken en op zoek bent naar informatie en tools (geldt zeker ook voor partners!) om dat vertrouwen te vergroten en de zwangerschap én het geboorteproces te ondersteunen. Dan ben je bij mij aan het goede adres. Voor iedere soort baring, voor alle wensen en keuzes.

Ik ben Childbirth Educator, doula, zwangerschaps/geboortecoach, Body Ready Method® Active Pro en Spinning Babies® Certified Parent Educator in regio Ede, Bennekom, Wageningen, Veenendaal en Lunteren! 

Ik ondersteun je graag tijdens de zwangerschap, voorbereiding op de geboorte middels een zwangerschapscursus/bevalcursus, als doula of op maat. Op deze website vind je informatie over alles wat ik doe en meer over mijn achtergrond en kijk op geboorte.  

Heb je vragen, wil je sparren of wil je graag een afspraak maken, neem gerust contact met me op!

Lieve groet,

Jannicke