Over Bundeltje Liefde

Jannicke Sijbrandij met zoontje, foto gemaakt door JORNB Photography

Ik ben Jannicke en ik woon samen met mijn man Fedde en onze zoontjes Melle (sept ’17) en Kasper (sept ’19). Oorspronkelijk kom ik uit Roermond (hallo zuidelijke tongval!), maar nu wonen we in Ede.

Bij een vriendin heb ik het dragen voor het eerst gezien. Dat zag er zo liefdevol uit! Een kleintje komt na de bevalling ineens in een grote wereld terecht. Hoe fijn is het om vanaf de meest veilige plek de wereld te gaan ontdekken, op de borst bij mama, papa of andere verzorgende.

Tijdens de HypnoBirthing® zwangerschapscursus kwam het dragen weer ter sprake en leek het Fedde en mij ook een hele prettige manier om samen te zijn met de kleine man. En wat beviel dat goed! Melle vond het blijkbaar heerlijk, want die was ontspannen en viel lekker in slaap. Het is heel knus, we kunnen hem goed in de gaten houden en hij wordt er rustig van. Daarnaast is het ook erg praktisch; je hebt je handen vrij! Het is ook een fijne manier om er samen op uit te gaan en je kindje dicht bij je te dragen.

Heel graag wilde ik anderen helpen bij het dragen van hun kindje. Het volgen van de opleiding tot draagconsulent was een logische en mooie stap. Inmiddels heb ik bij Die Trageschule de basis opleiding gevolgd, en ben ik druk bezig met Bundeltje Liefde.

In september 2018 heb ik de opleiding tot HypnoBirthing® docent gevolgd. Wij hebben zo veel baat gehad bij het volgen van deze zwangerschapscursus, dat wil ik andere aanstaande ouders ook kunnen bieden! Je leert alles om vanuit ontspanning en vol vertrouwen te kunnen bevallen. De natuur heeft het heel goed geregeld!

Wil jij ook graag je kindje dragen? Of ook vanuit ontspanning en vertrouwen bevallen? Ik ondersteun je graag!