Nu ook coaching bij Bundeltje Liefde!

Nu ook coaching bij Bundeltje Liefde!

Foto gemaakt door Captivating Fotografie

Wil je graag ondersteuning en kunnen sparren met iemand? Wil je graag tips en tricks om te ontspannen tijdens je zwangerschap? Wil je graag praten over wat je meemaakt als mama? Je kunt hiervoor nu ook bij Bundeltje Liefde terecht.

Vanuit mijn eigen ervaringen en kennis, maar ook vanuit mijn ervaring met HypnoBirthing en dragen, ondersteun ik je graag. Ik weet zelf hoe fijn het is om soms eens met iemand te kunnen praten over wat je mee maakt. Soms is het fijn om hulp te krijgen bij het bepalen van “en wat nu?”. Ik probeer je aan het denken te zetten, maar ook om je tips en tools te geven om mee verder te kunnen.

Wil je meer weten? Kijk dan eens op www.bundeltjeliefde.nl/coaching!