Tarieven

Draagwandeling - JORNB Photography

Omdat ieder consult en iedere draagvraag anders is, werk ik met een tarief per kwartier. Van te voren kan ik een inschatting geven van hoe lang ik denk nodig te hebben voor je draagvraag. Duurt het langer, dan breng ik de extra tijd in rekening. Duurt het korter, dan wordt enkel de tijd die nodig was gefactureerd. Ook voor een consult met meerdere personen (partner, vriend(in), verzorgde, etc.) geldt dit tarief. Over het algemeen is er meer tijd nodig tijdens een consult met meerdere personen.

Na het consult ontvang je de factuur met de kosten voor het consult en eventuele reiskosten. Deze factuur dien je binnen 7 dagen te voldoen.

Tarief consult: €10,- per kwartier

Reiskosten:  een afstand van 15 km enkele reis (kortste route Google Maps) is inbegrepen in de prijs, daarboven wordt €0,19 per km gerekend. Naast Ede vallen Wageningen, Veenendaal en Renkum bijvoorbeeld binnen deze 15 km.

Cadeaubonnen: Er zijn cadeaubonnen beschikbaar voor een specifiek consult, of met een bedrag naar keuze. De cadeaubon wordt per mail of per post (kosteloos voor een adres binnen Nederland) opgestuurd.